Musnedi i Imam Ebu Hanifes

Musnedi i Imam Ebu Hanifes

Musnedi i Imam Ebu Hanifes

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ebu Hanifeh ishte dhe mbeti kolos, gjigant dhe fanar i mendjes njerëzore, besimtar i pathyeshë dhe zemrër e madhe njerëzore. Me fjalën e tij me veprën e pashembullt dhe me shembullin e tij ishte dhe do të mbetet ideal, drejt të cilit synojnë miliona zemra dhe mendje.

Autor: Fuad Sedic
Përkthyes: Arsim Dauti
Faqe: 222
Botues: ASR