Muslimanet shembullor 

Muslimanet shembullor 

Muslimanet shembullor 

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

 "Nuk ka dyshim se për muslimanët e muslimanet, besimtarët e bsimtaret, adhuruesit e adhurueset, të sinqertit e të sinqertat, durimtarët e durimtaret, të përvajtuarit e të përvajtuarat, sadakadhënësit e sadakadhënëset, agjëruesit dhe agjërueset, ruajtësit e nderit e ruajtëset e nderit, shumëpërmendësit e Allahut e shumëpërmendëset e Allahut, Allahu ka përgaditur falje (mekatësh) dhe shpërblim të madh". (el-Ahzab, 35)

TITULLI: "Nisa'un judrebu bihinne-l-mithal"
AUTOR: Mensur ibën Nasir el-Avaxhi
PËKTHEU: Behxhet Jashari
BOTUES: Shtëpia Botuese "Klubi Studentor"
FAQET: 188