Muhamedi (alejhis-selam) në Familje dhe Realiteti ynë Bashkëhor

Muhamedi (alejhis-selam) në Familje dhe Realiteti ynë Bashkëhor

Muhamedi (alejhis-selam) në Familje dhe Realiteti ynë Bashkëhor

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Mendoj se rrënimi shoqëror dhe shpërbërja familjare, që ne kemi arritur, ka ardhur për shkak të largimit dhe mosnjohjes së historisë së jetës familjare dhe sociale të Profetit tonë Muhammed [sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem]. Dhe jo vetëm për kaq, por kur e studiojmë jetën familjare të Muhammedit [sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem], ne nuk meditojmë sa duht për të, e aq më tepër nuk i vëmë në jetë ato mësime dhe mesazhe që përcillen.

Titulli: Muhamedi a.s. në familje dhe realiteti ynë bashkëkohor
Autor: Xhasim Muhamed Mutava
Përkthyes: Gentjan Fejzullaj
Faqe: 188
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Botues: Furkan