Muhamedi (alejhis-selam) Bashëkshort i Përkryer

Muhamedi (alejhis-selam) Bashëkshort i Përkryer

Muhamedi (alejhis-selam) Bashëkshort i Përkryer

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Parimet udhëzuese për një jetë martesore të suksesshme të cilat kanë ardhur nga Muhamedi [sal-=lallahu alejhi ve sel-lem] janë më të bukurat dhe më të rrënjosurat për kohën. Ato (parime) gardhojnë butësi, dhembshuri, bashkëpunim dhe urtësi (veçanërisht kur shfaqen përmes instancave të veprimeve).

Titulli: Muhamedi [sal-lallahu alejhi ve sel-lem], bashkëshort i përkryer
Autor: Gazi El-Shamari
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 114
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan