Mrekullia mjekësore e Avdestit 

Mrekullia mjekësore e Avdestit 

Mrekullia mjekësore e Avdestit 

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Abdesi është dritë në dynja e ahiret. Abdesi në këtë botë lë gjurmë në formë të dritës nëpër fetyra dhe qetësi nëpër zemra, jetën e njeriut e bën oazë të paqes dhe burim të besimit të fortë, kurse në botën tjetër ajo dirtë do të stolisë fytyrat dhe këmbët e besimtarëve.

AUTOR: Maxhida Amir
PËKTHEU: Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 86