Morali i Biznezit dhe Tregëtis në 40 Hadithe

Morali i Biznezit dhe Tregëtis në 40 Hadithe

Morali i Biznezit dhe Tregëtis në 40 Hadithe

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër përbëhet nga 40 hadithe lidhur me moralin e biznesit dhe tregtisë, të përcjella nga i Dërguari Fisnik (a.s.) si dhe nga shpjegimet lidhur me to. Veç kësaj, në kuadër të shpjegimit janë dhënë edhe rreth njëqind e dhjetë hadithe që kanë lidhje drejtpërdrejt ose tërthorazi me temën.

Autor: Zekeriya Güler
Titulli Origjinal: 40 Hadiste Is Ve Ticaret Ahlaki
Faqe: 196
Botues: Alsar
Përkthyes: Rubin Hoxha