Misteri i Shpirtit

Misteri i Shpirtit

Misteri i Shpirtit

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Tema e këtij shqyrtimi: natura, qneia dhe gjendja e shpirtit të njeriut, ka tërhequr dhe tërheq njerëzit e të gjitha moshave, besimeve dhe rrugëve të jetës. Personalisht kam qenë jashtëzakonisht i interesuar për të kuptuarit e drejtë të misterit të shpirtit të njeriut.

Titulli: Misteri i shpirtit
Autor: Mustafa Kanadi 
Përkthyes: Agim Abazi
Faqe: 160 
Ribotim: 2019
Botues: Furkan