Mesazhet e Lidhjes së Prizrenit në raport me realitetin shqiptar sot

Mesazhet e Lidhjes së Prizrenit në raport me realitetin shqiptar sot

Mesazhet e Lidhjes së Prizrenit në raport me realitetin shqiptar sot

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Lidhja Shqiptare e Prizrenit, për herë tëparë, nëhistorinë tonë më të re, arriti të mobilizojë në mënyrë institucionale energjitë e shqiptarëve dhe t'i orientojë drejt realizimit të programit madhor të Rilindjes Kombëtare, afrmimit të kombit shqiptar në arenën ndërkombëtare, si dhe organizimin e brendshëm të shtetit shqiptar.

Faqe: 243
Botues: Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës & Dituria Islame