Merjemja gruaja më e vecantë 

Merjemja gruaja më e vecantë 

Merjemja gruaja më e vecantë 

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

(Kujto) kur engjëjt thonë: "O Merjeme! Allahu të ka zgjedhur të ka pastruar dhe të ka parapëlqyer ty mbi të gjitha gratë e botës."

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi 
Botues: Shtëpia Botuese Krenaria
FAQET: 350