Mekatet  e medha 

Mekatet  e medha 

Mekatet  e medha 

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Arsyeja që më shtyri unë ta bëj përkthimin e këtij libri është rasti kur drejtori i shtëpisë botuese "NuN" Ramadan Ramadani më dorëzoi një përkthim të këtij libri për ta recenzuar bashkë me të dhe Librin El-Kefbair (origjinalin) me recenzim (të origjinalit) të dijetarit Meshhur Selmanit.

AUTOR: Imam Dhehebi
Përktheu: Ali Shaban Tanusha
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 252