Mbulesa e Muslimanes dhe sfida e saj

Mbulesa e Muslimanes dhe sfida e saj

Mbulesa e Muslimanes dhe sfida e saj

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në kohën e fundit debati më i ashpër dhe më i psheshtë pa dyshim që është bërë rreth veshjes së femrës muslimane - mbulimit të trupit, sidomos në Evropë, duke mos i përjashtuar as trevat tona.

Autor: Ejub Haziri
Faqe: 245
Botues: Fondacioni i Rinisë Islame