Mbrojtja nga Xhinët dhe Shejtani

Mbrojtja nga Xhinët dhe Shejtani

Mbrojtja nga Xhinët dhe Shejtani

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Isha nga ata që nuk besonin në ndikimin e sihrit, por nga mosdija në fakt e kisha mohuar dhe kisha injoruar ata që deklaronin për efektin e tij. Kjo zgjati një kohë derisa nuk më tërhoqi vëmendjen ligjërimi i një miku tim të ngushtë i cili po fliste për shërim me Kur'an, dhe nisa ta dëgjoja me kujdes...

Autor: Rida Esh-Sherjavu
Përktheu: Zekirija B. Abdullahu
Titullo: Rida Es-Serkavi
Faqe: 257
Shtëpia Botuese "Drita e Jetës"