Kurora e artë

Kurora e artë

Kurora e artë

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në këtë libër, qasja ndaj suksesit dhe frymëzimit, përmes tregimeve të ofruara, nuk është kufizuar vetë në aspektin material, por, mbi të gjitha, edhe në rrafshin e vlerave të mirëfillta që përcjellin, gjegjësisht rrënjosjen dhe kultivimin e tyre te individi në veçanti dhe shoqëria në përgjithësi.

Titulli: Kurora e artë (Tregime motivuese III)
Përmblodhi: Elmaz Fida
Faqe: 408
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Shtëpia Botuese "Furkan"