Kujdes nga Përgojimi 

Kujdes nga Përgojimi 

Kujdes nga Përgojimi 

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Hamdi i takon Vetem AllIlahut subhanehu ue teala .Ate e falendcrojme, prej Tij falje dhe udhezim kerkojme, tek Ai mbeshtetemi, prej Tij kerkojme mbrojtje  nga sherri i vetvetes dhe i veprave  tona te keqija , ke e  udhezon AIlahu subhanehu ue  teala, ai eshte i udhezuar, e ke con  ne dalalet (humbje), per te nuk ka udhezues tjeter pervec Tij. Paqja, meshira dhe  bekimet e  Alllahut subhanehu ue teala , qofshin mbi Te Derguarin, meshiren e njerezimit, Pejgamberi qe nuk dinte shkrimin e  leximin, te sinqertin dhe  besnikun, Muhammed iben Abdullahun, i cili ka thene: "Veprat vleresohen sipas vellimeve dhe cdokujt i takon ajo qe e ka per qellim..." Te derguarin me te lavderuar dhe vulen e te derguarve per njerezit dhc xhinnet, i cili eshte shembelltyra, imami dhe i dashuri yne, po ashtu edhe mbi te gjithe shoket e tij dhe  ata qe i percjellin ne te mira deri ne Diten e Gjykimit. Me te vertete gibeti(pergojimi) dhe nemimeja(bartja e fjaleve ), Jane nder mekatet e medha te perhapura nder njerezit dhe jane shkak per dobesimin e imanit, mosekzistimin e denimit ne kete bote, e po ashtu edhe per mosbindjen e  njerezve per denimin ne boten tjeter, andaj  edhe kte liber e kam titulluar me emrin "Kujdes nga gjerat e shemtuara, gibetit dhe nemimesë".

AUTOR: Hamud Ibn Abdullah El-Matar
PËKTHEU: Sbahudin Fetahu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 219