Kopshtet e Adhuruesve

Kopshtet e Adhuruesve

Kopshtet e Adhuruesve

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Po i paraqesim këto kopshte në kohën kur është dobësuar çeshtja e adhurimit te shumica e njerëzve, jan ngurtësuar zemrat, janë tharë lotët, janë pakësuar njerëzit me zemër të mbushur me frikë ndaj Allahut, madje edhe nga radhët e kërkuesve të diturisë, thirrësit në rrugën e Allahut dhe njerëzit e mirë.

Autor: Abdullah bin Fehd Es Selum
Përktheu: Armend Sadiku
Faqe: 65
Botues: Dëshmia