Komentimi i ëndrrave

Komentimi i ëndrrave

Komentimi i ëndrrave

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
"Ëndrra e besimtarit është njëra nga dyzet e gjashtë pjesët e profetësisë." (Trasmetojnë: Buhariu dhe Muslimi)

Autor: Muhammed Ibn Sirin
Faqe: 300
Botues: Ebu Hanife - Shkup
Përkthyes: Dr. Selim Sylejmani