Kiameti është afër 

Kiameti është afër 

Kiameti është afër 

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

E si të mos të përmenden Fundi i Botës kur ne na pret bota tjetër, na pret Dita e Gjykimit, na pret inshAllah edhe Xheneti?! Atje nuk mund të shkojmë pa vdekur dhe pa i ardhur fundi kësaj bote, sepse duht të mbarojmë kjo që të fillojë ajo.

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi 
BOTUES: Shtëpia Botuese "Krenaria"
FAQET: 348