Jeta e Sahabëve

Jeta e Sahabëve

Jeta e Sahabëve

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Padyshim, jeta dhe historia e të Dërguarit a.s. dhe shokëve të tij janë ndër burimet më të fuqishme që forcojnë Imanin dhe dashurinë për fenë. Njerëzimi dhe thirrja në fe nga këto burime gjithmonë kanë lëshuar shkëndija të imanit (besimit) dhe prej këtu prushi i zemrave të tyre gjithmonë ka qenë e flaktë. Megjithatë, ky prush shpejt shuhet nga tufani i fortë i dashurisë së kësaj bote. Sapo të shuhet, ky njerëzim do të humb fuqinë, identitetin dhe influencën mbi të tjerët. Atëherë do të bëhet një kufomë e thjeshtë të cilën do ta bart jeta mbi supet e veta.

Autor: Muhamed Jusuf Kandehlevi
Perktheu: Mr. Osman Osmani
Faqe: 301
Botues: Sira