Islami Si Alternativë

Islami Si Alternativë

Islami Si Alternativë

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Mijëvjeçari i ri erdhi. Porsa kaloi dehja dhe dita e dytë e janarit ishte ditë e rëndomtë. Vallë a ndodhi diçka? A thua brenga jonë e vetme ishin kompjuterat tanë dhe adaptimi i tyre në jetë, gjenden para kolapsit? Vallë, a thua përsëri, ardhshmëria është ajo që, tanimë, ishte një herë.

"Sikur të vendosej besimi I Ebu Bekrit në një anë të peshores dhe besimi gjithë umetit në anënë tjetër, besimi i Ebu Bekrit do të rëndonte më shumë."

Titulli: Islami si alternativë
Autor: Murad Hofman
Përkthyes: Agim Abazi
Faqe: 224
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan