Islami në Mijëvjeçarin e Tretë

Islami në Mijëvjeçarin e Tretë

Islami në Mijëvjeçarin e Tretë

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Mijëvjeçari i ri erdhi, Porsa kaloi dehja dhe dita e dytë e janarit ishte ditë e rëndomtë. Vallë a ndodhi diçka? A thua brenga jonë e vetme ishin kompjuterat tanë dhe adaptimi i tyre në mijëvjeçarin e ri? A thua sistemet e shoqërive tona, të cilët i mbajnë në jetë, gjenden para kolpasit? Vallë, a thua përsëri, ardhshmëria është ajo që, tanimë, ishte një herë?

Titulli: Islami në mijëvjeçarin e tretë
Autor: Murad Hofman
Përkthyes: Behxhet Jashari
Faqe: 308
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Shtëpia Botuese "Furkan"