Islami në kohë trazirash

Islami në kohë trazirash

Islami në kohë trazirash

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Koha e Halifëve të Drejtë është koha më e artë dhe më e bekuar e historisë islame. Brezi i tyre jo pa të drejtë ishte brezi më i mirë i gjithë njerëzimit. Ishte brez i shembullit të lartë për çdo besimtar që erdhi më pas, për çdo komb, për çdo shoqëri, bile edhe për çdo familje muslimane.

Autor: Eduart Thartori
Faqe: 290
Botues: Dituria Islame