Instiktet Natyrore

Instiktet Natyrore

Instiktet Natyrore

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Si qenie njerezore, suksesi yne ne jeten e kesaj bote dhe ne Boten Tjeter varet nga mundesia dhe aftesia e kontrollit te vetvetes, d.m.th. instinkteve tona natyrore.

Ne gofte se e shikojme boten ne te cilen jemi duke jetuar, gjejme njerez te cilet vuajne nga krimet, uria, semundjet, depresioni mendor dhe shume e shume probleme te tjera shoqerore.

Kjo ndodh si rezultat i perdorimit, keqperdorimit dhe abuzimit te instinkteve natyrore. 

Titulli: Instinktet natyrore
Autor: Abdullah Faisal
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 120
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan