Hytbe  

Hytbe  

Hytbe  

Regular price 2,200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në hyrje të kësaj përmbledhjeje hytbesh dëshiroj të sqaroj shkaqet e shkrimit të këtij libri, metodologjinë e ndjekur në të, terminologjinë e hytbes, domethënien e saj, kushtet dhe etikën e saj. Ky komplet ka 5 libra nga Dr.Shefqet Krasniqi i titulluar "Hytbe".

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi
BOTUES: Shtëpia Botuese "Krenaria"
FAQET: 2036