Historia e Profetëve

Historia e Profetëve

Historia e Profetëve

Regular price 950.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri që ke në dorë është një punim i veçantë dhe unik për shumë aspekte: në aspketin tematik, historik, analitik dhe akademik.

Autor: Dhulkarnejn Vardari
Faqe: 685
Botues: Albanian Islamic Cultural Center & Staten Island - New York