Historia e Hajj Ibn Jakdhan

Historia e Hajj Ibn Jakdhan

Historia e Hajj Ibn Jakdhan

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Është një përrallë për dy ishuj. Njëri është i pabanuar nga njeriu dhe aty shfaqet një fëmijë, qoftë i gjeneraur spontalisht apo duke lundruar brenda një kutie. Fëmija është Hajj Ibn Jakdhan (I gjalli i biri i të Zgjuarit)

Autor: Ebu Bekr Ibn Tufejl
Përkthyes: Ronald Hysa
Faqe: 130
Botues: AJAN