Histori të Bukura

Histori të Bukura

Histori të Bukura

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Profeti Muhamed sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka rrëfyer ndër të tjera edhe ngjare të ndoshura te popujt, e hershëm, të cilat kanë qenë në kontakt me mësimet e profetëve të atyre kohëve dhe me librat e tjerë të Allahut të Madhëruar. Këto tregime i pvrkasin nje rëndësie të veçantë, në tre aspekte kryesore: Vërtetësi, Përmbajtje dhe Dobi.

MBLODHI & PËKTHEU: Dr. Abdullah Nabolli
BOTUES: Shtëpia Botuese "Imperio Botime"
FAQET: 467