Harta e Gjakut 

Harta e Gjakut 

Harta e Gjakut 

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

U bënë më shumë se 30 vjet që unë e perjetoj politikën arabe, rajonale dhe ndërkombëtare në mënyrë aktive dhe kurrë nuk e kam parë botën arabe më të kompleksuar, më kontradiktore dhe më të ngatrruar sesaa sot.

AUTOR: Dr. Velid El Huvejrini
Përktheu: Enklid Pelari
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 165