Hallalli dhe Harami në të Ushqyer

Hallalli dhe Harami në të Ushqyer

Hallalli dhe Harami në të Ushqyer

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Hallalllin dhe haramin i takojmë në sferën e ligjvënies islame, qëllimi bazë i të cilës është sigurimi i fatit dhe të mirës së njerëzve dhe mbrojtja e tyre nga barra dhe vështirësitë e jetës.

Titulli: Hallalli dhe harami në të ushqyer
Autor: Sulejman Topoljak
Përkthyes: Sabahudin Fetahu
Faqe: 287
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Shtëpia Botuese "Furkan"