Hadithe të Dobëta

Hadithe të Dobëta

Hadithe të Dobëta

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pasi që klasifikimi i haditheve të dobëta nga ato të vërteta ësht prej shkencave më të lavdëruara, arteve më të dalluara dhe në brendësinë e saj i mbartë dobitë më të çmuara, që do të ishte ështirë të numërohen të gjitha, po mos të kishte dobi tjera do të mjaftonte vetëm se lajmërimi dhe informimi i pasuseve të Sunetit se cili prej haditheve është i dobët, që të largohen e mos të veprojnë me të dhe të mos besojnë në përmbajten e tij, siç iu ka ndodhur shumë autorëve të cilët shkruan në lëinë e Fikhut, ligjëruesve, atyre të cilët janë të vazhdueshë në dhurime të përdorin hadithe të dobta.

Autor: Abdul Fuga
Faqe: 238
Botues: Shtëpia Botuese "NuN"