Gëte dhe Islami 

Gëte dhe Islami 

Gëte dhe Islami 

Regular price 650.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Shumë herë kemi dëgjuar dhe kemi lexuar aty këtu për impresionimin e Gëtes me Islamin, Madje, secili që ka lexuar sado pak për letërsinë botërore nuk i kanë ikur ngjyrat orientale që kanë reflektuar veprat e poetit gjerman, si në tituj ashtu dhe në përmbajtje. Nuk është aspak e habitshme që një mendje si kjo e Gëtes të shfaq mahnitjen e tij më mrekullinë e Allahut që ia dha profetit të fundit, Muhamedit, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të.

AUTOR: Katarina Mommsen
PËKTHEU: Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQE: 472