Gabimet e rrezikshme gjatë edukimit të fëmijëve

Gabimet e rrezikshme gjatë edukimit të fëmijëve

Gabimet e rrezikshme gjatë edukimit të fëmijëve

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Edhe përkundër rëndësis së përgjegjësisë dhe seriozitetit të problemit të "Edukimit të Fëmijëve", do të vërejmë se është shum i madh numri i prindërve të pakujdesshëm për këtë pyetje thelbësore, ashtu që ketëë e marrin shkel e shko dhe nuk ia kushtojnë kujdesin dhe interesimin e nevojshëm.

Titulli: Gabimet e rrezikshme gjatë edukimit të fëmijëve
Autor: Muhamed Hamd
Përkthyes: Sabahudin Fetahu
Faqe: 136
Formati: A5
Ribotim: 2018
Botues: Furkan