Forma e Namazit për fëmijë

Forma e Namazit për fëmijë

Forma e Namazit për fëmijë

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

I dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë: "Urdhërojeni fëijët tuaj ta falin namazin kur t'i kenë mbushur shtatë vjeç, i rrihni lehtë në moshën dhjetë vjeçare dhe i veçoni në shtrat."

AUTOR: Unejs Sheme
BOTUES: Shtëpia Botuese "Imperio"
FAQE: 14