Forcoje Besimin

Forcoje Besimin

Forcoje Besimin

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ezani na thirret ditën që lindëm, Namazi na u fal atë ditë që vdiqëm, Kjo tregon sa e shkurtër është kjo jetë, Sa koha mes ezanit dhe nje namazi të qetë.

Profeti [sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem] ka thënë: "Shembulli i kësaj bote në krahasim me botën tjetër është si tëfusësh gishtin në oqean dhe të shohësh sa ujë ke marrë."

Titulli: Forcoje besimin
Autor: Xhasim Mutava
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 208
Formati: A5
Viti i botimit: 2012
Botues: Furkan