Fjalor (I terminologjisë Fetare)

Fjalor (I terminologjisë Fetare)

Fjalor (I terminologjisë Fetare)

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Njohja e fesë është e nevojë e kulturës bashkëkohore, sepse nuk ka njohje të njeriut pa njohjen e fesë së tij. Fetë nuk kanë të bëjnë vetë me kulturën dhe moralin, ato janë thellësisht të lidhura me artin, letërsinë, por edhe me organizmin e jetës shoqërore, andaj edhe shkencat e para kanë zanafillën e tyre nga mjediset religjioze.

Autor: Ekrem Murtezai
Botuese: Shëtpia Botuese "Bashkësia Fetare"
Faqe: 709