Reforma Rrënjësore

Reforma Rrënjësore

Reforma Rrënjësore

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Traik Ramadan thërret për një reformë rrënjësore që shkon përtej përshtatjes për të parafytyraur zgjidhje të guximshme e kreative për të transformuar të tashmen e të ardhmen e shoqërive tona.

Titulli: Reforma rrënjësore – etika islame dhe emancipimi
Autor: Tarik Ramadan
Përkthyes: Arsim Jonuzi
Faqe: 468
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Shtëpia Botuese "Furkan"