Fikhu Hanefi (Dispozitat e përgjitshme për abdesin dhe namazin)

Fikhu Hanefi (Dispozitat e përgjitshme për abdesin dhe namazin)

Fikhu Hanefi (Dispozitat e përgjitshme për abdesin dhe namazin)

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Që moti kam menduar se ka nevojë për një libër të tillë nga mdhehebi hanefi, në të cilen do të trajtoheshin çeshtjet e fikut, e ne veçanti ato që kanë të bëjnë me abdesin dhe namazin, në mënyrë të qartë dhe të thjeshtë, të cilën do të mund ta lexojnë edhe njerëzit e zakonshëm edhe profesionistët që interesohen me këtë shkencë.

Autor: Mahmmed Maxhid 'Itr
Titulli: EL-MUFESSALU FI-L-FIKHI-L-HANEFI EL-'IBADAT
Përktheu: Selim Sylejmani
Faqe: 341
Botues: Drita e Jetës