Elifba

Elifba

Elifba

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër i përgaditur sipas metodës më të re, për një kohë të shkurtë, me ndihmën e Allahut, juve do t'ua mësojmë leximin dhe shkrimin e Kur'anit.

AUTOR: Enver Galip Xhejlan
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 40