Elementet Treguese të Përgjishmëris

Elementet Treguese të Përgjishmëris

Elementet Treguese të Përgjishmëris

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Boshti i njohjes është shkak për boshtin e sjelljes, kurse boshti i së bukurës vjen si rezulatat i boshtit të sjelljes. Njihesh me Zotin, i bidnesh Atij dhe si rezulatet, me afrimin drejt Tij, lumturohesh në dunja dhe në ahiret.

Titulli: Elementët tregues të përgjegjshmërisë
Autor: Muhamed Ratib Nabulsi
Përkthyes: Nasuf Hoxha 
Faqe: 254 
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan