Edukimi I Fëmijëve në Islam

Edukimi I Fëmijëve në Islam

Edukimi I Fëmijëve në Islam

Regular price 1,000.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Ky libër është sqaures i mjetëve të edukimit, i përmban në vete të gjitha parimet dhe rregullat e përgjegjësive për edukim, u përgjigjet nevojave, është i përshtatshëm me kohën, me gjendjen e gjeneratës së stome dhe me status qopn e umetit islam.

Autor: Abdullah Nasih Ulvan
Përktheu: Flamur Sofiu
Botues: Shtëpia Botuese "Fondacioni i Rinisë Islame"
Faqe: 847