Edukimi i Fëmijeve

Edukimi i Fëmijeve

Edukimi i Fëmijeve

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Fëmijët janë investimi ynë më i madh. Eshtë mjerim kur një numër i madh i prindërve harxhojnë më shumë kohë, energji dhe para për gjëra të ndryshme materiale e jo për fëmijet e tyre. Ky libër flet për edukimin e fëmijeve.

Titulli: Edukimi i fëmijëve
Autor: Ikram Beshir dhe Muhamed Beshir
Përkthyes: Behxhet Jashari
Faqe: 166
Formati: A5
Viti i botimit: 2013
Botues: Furkan