E drejta trashëgimore Islame

E drejta trashëgimore Islame

E drejta trashëgimore Islame

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Mësimet islame janë një tërësi e pandarë. Zbatimi i tyre është detyrë obligatuve në çdo kohë dhe vend. Pranimi i pjesshëm i legjislacionit islam është i papranueshëm. Sheriati Islam, si vullnet i Allahut të Madhërishëm, pasqyron një tërësi të vetme, që do të ishte funksionale vetëm nëse pranohet si e tillë.

Autor: Almedin Ejupi
Faqe: 205
Botues: Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës & Dituria Islame