Dëlirja E Zemres

Dëlirja E Zemres

Dëlirja E Zemres

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Shenjat dhe shërimi i lëngatave shpirtërore të zemrës..." Përktihimi dhe shpjegimi i poemës së Imam Mawlud "Lëngat e zemrës"

Autor: Hamza Yusuf
Botues: AJAN
Faqe: 356