Qartësime kuptimplota për lidhjen e ngrohtë mes Familjes Fisnike dhe sahabëve.

Qartësime kuptimplota për lidhjen e ngrohtë mes Familjes Fisnike dhe sahabëve.

Qartësime kuptimplota për lidhjen e ngrohtë mes Familjes Fisnike dhe sahabëve.

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Këtu do paraqesim mbi pesëdhjet krushqi që vazhduan përgjat pesë apo gjashtë gjeneratash të bijve dhe nipave, të cilat janë dëshmi për lidhjen e fortë shoqërore, për dashurinë dhe për mëshirën që kishin mes vete.

AUTOR: Alij ibën Hamed et-Temimi
PËKTHEU: Omer Berisha
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 72