Fjalor Xhepi Arabisht-Shqip

Fjalor Xhepi Arabisht-Shqip

Fjalor Xhepi Arabisht-Shqip

Regular price 750.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky fjalor është hartuar sipas renditjes alfabetike të gjuhës arabe dhe përmban rreth 12500 fjalë dhe sumë shembuj e idoma, që e ndhmojnë përdoruesin e tij dhe e bëjnë të përfitojë sa më shumë.

AutorSulejman Tomcini
Botues: Sulejman Tomcini
Faqe: 680