Brenda Një Jete Të Lumtur

Brenda Një Jete Të Lumtur

Brenda Një Jete Të Lumtur

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri para jush është një përmbledhje rrëfimesh të një pune trivjeçare, periudhë kohore brenda së cilës i kam përmbledhur, përkthyer dhe përshtatur shumë ngjarje e rrëfime që në vete ngërthejnë mjaft mësime për të medituar, si dhe përçojnë parime e koncepte përplot vlera dhe domethënie.   

Përmblodhi dhe përkthehu: Irfan Jahiu
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 255