Biznezmeni Ideal

Biznezmeni Ideal

Biznezmeni Ideal

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Dominimi i mamterializmit të pastër, anekënd botës, ka rezultuar në shumë probleme psikologjike dhe të sjelljes për biznesmenët. Disa nga këto probleme janë si pasojë e mungesës së parimeve, moralit dhe idealeve të tyre.

Titulli: Biznesmeni ideal
Autor: Husejn Shahata
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 152 
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan