Bazat e së keqes

Bazat e së keqes

Bazat e së keqes

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Dhe shembulli i fjales së keqe si një pemë e keqe që është shkulur mbi tokë e që nuk ka të qëndruar. Allahu forcon ata që besuan në fjalën e fortë (të mirë) ne jetën e kësaj bote edhe në botën tjetër, ndërsa mizorët Allahu i bën të humbur. Allahu punon ç'ka të dojë." 

Autor: Gerlad Xhafer Hala
Botues: Mileniumi
Përkthyes: Bleder Breshta
Faqe: 132