Ajka E Shkencave Kuranore

Ajka E Shkencave Kuranore

Ajka E Shkencave Kuranore

Regular price 900.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Gjej rastin te te drejtohem, se pari duke te te pergezuar per deshiren tende per te nxene dije te dobishme dhe se dyti per te te orientuar sadopak drejt xhevahireve te kesaj vepre shkencore, qe ka te beje me dijen me te rendesishme ne mbare gjithesine: dijen e shkencave to Kuranit. 

Libri ne fjale eshte i treti ne rradhen e nje serie librash me karakter te mirefillte shkencor ne lemine e dijeve akademike islame, si pjese e nje projekti afatgjate, qe synon te perpiloje ne gjuhen shqipe disa vepra te mirefillta shkencore ne fushat kryesore to dijeve islame. Para ketij libri, 'kane pare driten e botimit edhe dy vepra te rendesishme me te njejtin karakter shkencor: "Fikhu Praktik" dhe "Njohuri themelore te Shkences se Hadithit", nga i njejti autor: Shejh Abedin (Rushit) Musallari. 

Autor: Rushit Musallari
Faqe: 764
Botues: Ardhmëria