Ajka e Kuptimeve të Kur'ani Kerijmit

Ajka e Kuptimeve të Kur'ani Kerijmit

Ajka e Kuptimeve të Kur'ani Kerijmit

Regular price 1,200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ti shërbesh Kur'anit - ta përkthesh atë ose të përpiqesh ta komentosh atë, është privilegj shumë i madh dhe krenari shumë e madhe, por edhe një detyrë shumë e vështirë. Komentim i Kur'ranit.

Autor: Ibrahim Dalliu
Faqe: 836
Botues: LILO