Agjërimi dhe Haxhi

Agjërimi dhe Haxhi

Agjërimi dhe Haxhi

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Femrat muslimane do të gjejnë në këtë libër, tashmë edhe në shqip, mjaft sqarime për probleme të prekshme që lidhen me agjërimin dhe Haxhin.

Autor: Grup Autorësh
Përkthyes: Arian Ahmesula
Përmbledhja dhe Rënditja: Ebu Malik ibn Hamid ibn Abdul Uehab
Faqe: 67
Botues: Nektari